Hoe Bar‘s Leaks Radiator Stop Leak Werkt

De Enige OEM Stop Leak

Niet Zoals Andere Radiator Stop Leak


Bar‘s Leaks Radiator Stop Leak werkt anders dan elke ander radiatorlek stoppend product op de markt. Simpel gezegd, het stopt het lekken in de zelf zelf, en niet bovenop het lek.

Het is gemaakt van miljoenen kleine deeltjes die door het koelsysteem reizen. Veel radiator lek stoppende producten zijn gemakt van grote deeltjes die zowel lekken als koelsystemen verstoppen! Fabrikanten schrijven voor dat onoplosbare deeltjes niet groter dan 700 microns mogen zijn. Bar‘s Leaks Radiator Stop Leak zit hier onder, namelijk 420 microns.

Zie het verschil voor u zelf met Bar‘s Leaks Tinnen Bus Demo and  Bar‘s Leaks Radiator Stop Leak Demo De Tinnen Bus Demo is gemakkelijk na te bootsen, zodat u het verschil zelf kunt zien!

Stopt Externe Koelsysteem Lekken

Wanneer een extern lek wordt bereikt, verplaatst het zich tussen de gaten, openingen en scheuren en verzamelt zich rond de buitenomtrek van het lek. Het bouwt zich vervolgens naar binnen, waardoor het lek effectief wordt afgedicht. Wanneer het wordt blootgesteld aan lucht, wordt het tot 15% vergroot, waardoor een goede afdichting wordt gecreëerd die druk kan weerstaan die hoger is dan het maximum dat is ontworpen voor koelsystemen. Het creëert zo een sterke afdichting zonder uw koelsysteem te verstoppen.

Stopt Interne Koelsysteem Lekken

Mogelijk vindt u melkachtig bruin koelmiddel van een intern olie koelmiddel lek. Bar's Leaks Radiator Stop Leak zal porositeitslekken in gietijzer en aluminium dichten.

Stopt Koppakking Lekken

Bar's Leaks Radiator Stop Leak deeltjes branden bij blootstelling aan de hitte van de verbrandingskamer en vormen een verharde afdichting in kleine koppakking lekken. Voor grotere koppakking lekken, raden wij aan Bar‘s Leaks Head Gasket Repair 1 Step of Head Gasket Repair PRO

Voorkomt Toekomstige Lekken

Stroomt vrij in het koelsysteem, klaar om zowel uitwendige als inwendige radiatorlekken te stoppen

Reinigt het koelsysteem

Samengesteld met hardnekkige polijstmiddelen die afschilfering, smurrie, en de ophoping van andere deeltjes tegen gaan.

Beschermt tegen Cavitatie

Cavitatieschade wordt veroorzaakt door micro-implosies gevormd door lage druk holtes van de impeller van de waterpomp. Bar's Leaks Radiator Stop Lek helpt de luchtbellen te verbreken voordat ze schade kunnen veroorzaken.

Bar‘s Leaks Radiator Producten

Bar´s Leaks biedt een simpele noodoplossing bij lekken, tot aan een volledige ´tune up´ om elk aspect van uw koelsysteem te onderhouden en beschermen.