Korte Geschiedenis van Bar's Leaks


In 1947 ontdekt dhr. Fred Barton (1907-1975), founder of Bar’s Leaks, discovered the stop leak solution during the height of the classic and sports car era. Barton’s success and his rise from “rags to riches” have been featured in many national and international publications, including a cover story in the Wall Street Journal.  His legacy continues in "do-it-yourself" households and mechanic shops around the world.   

In 1958 maakte de USS Nautilus, 's werelds eerste door nucleaire energie aangedreven onderzeeër, een historische tocht. Er was sprake van een grote systeemfout, waardoor de gehele missie in gevaar kwam. De bemanning van de Nautilus constateerde een lek in het nucleaire condensatiesysteem van de onderzeeër. De kapitein stuurde zijn bemanning in burgerkleding Seattle in om een aantal flessen van 'dat spul dat je in de radiateur van je auto giet om lekkages te stoppen' te kopen. Nadat er Bar's Leaks in het condensatiesysteem van de USS Nautilus werd gegoten, was het lek gerepareerd. De missie was gered!

Bar's Leaks wordt op dit moment over de hele wereld verkocht, waaronder aan OEM's van nieuwe fabrieksvoertuigen uit de VS en van internationale herkomst, waaronder General Motors, Ford, Chrysler en Subaru. Bar's Leaks is het meest gebruikte en vertrouwde middel tegen lekkages en roest ter wereld.

 
 


Bar's Group
Raising the Bar's Globally

Bar's Products Europe is de licentiehouder van Bar's Products International. We werken nauw samen met internationale partners om autoproducten van de beste kwaliteit te leveren in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Onze doelstelling bij Bar's Products Europe is simpel: producten en klantenservice van uitstekende kwaliteit bieden. We doen dit op basis van de waarden die we in 70 jaar hebben opgebouwd en door samen te werken met internationale distributeurs die bekend staan vanwege de door hun geboden kwaliteit en service. We lopen de kantjes er niet vanaf. We geloven dat we onze doelstellingen alleen kunnen behalen door oprechte betrokkenheid bij onze producten en klanten.

Bar's Products Europe biedt speciaal samengestelde producten voor de gehele levensduur van uw auto. Of u nu op zoek bent naar een preventief onderhoudsmiddel of oplossing om in uw voertuig te gieten, uw auto blijft soepel lopen met Bar's.